klinik elysiana rawang

Tentang Kami klinik elysiana

Dr. Nor Atiqah Muizz Bt Razali

Dr. Nor Atiqah Muizz Bt Razali

Doktor Utama

Doktor Wanita di Rawang

Perkenalkan Mej (B) Dr Nor Atiqah Muizz bt Razali, Doktor Bertanggungjawab (PIC) di Klinik Elysiana Rawang. Dengan pengalaman selama 14 tahun dalam bidang perubatan, Dr. Atiqah merupakan seorang doktor perubatan yang bergraduasi dari Kursk State Medical University, Russia.

Beliau memiliki kepentingan khusus dalam kesihatan wanita dan penjagaan kanak-kanak. Keinginannya untuk membantu ibu dan anak-anak telah dipupuk semasa beliau berkhidmat sebagai Pegawai Perubatan Tentera O&G selama 5 tahun di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Wangsa Maju. Oleh kerana terbiasa berhadapan dengan ibu hamil, Dr. Atiqah sangat berdedikasi dalam menyediakan perkhidmatan perubatan terbaik untuk anda.

Selain itu, Dr. Atiqah juga mampu melakukan prosedur kontrasepsi seperti pemasangan implanon dan IUCD. Dengan pengetahuan dan keahlian beliau, Dr. Atiqah berkomitmen untuk memberikan perkhidmatan perubatan yang berkualiti dan menyeluruh kepada komuniti Rawang..

Klinik Pilihan Anda di Rawang

Privasi Perubatan

Yakinilah bahawa maklumat perubatan anda dirahsiakan dengan ketat dan penuh privasi. Kepercayaan anda adalah komitmen kami.

Peralatan Moden

Rasai teknologi terkini dan peralatan canggih di klinik kami. Kami berusaha untuk menyediakan anda dengan alat perubatan terkini untuk diagnosis yang tepat dan rawatan yang berkesan.

Kualiti & Keselamatan

Kami mengekalkan standard tertinggi kualiti dan keselamatan dalam semua aspek perawatan kami. Dari protokol sterilisasi hingga ukuran kawalan kualiti yang ketat, kesejahteraan anda adalah keutamaan kami.

Doktor Berkelayakan

Pasukan doktor kami yang sangat berkaliber berdedikasi untuk menyediakan kepakaran perubatan yang luar biasa. Dengan pengetahuan dan pengalaman mereka yang luas, anda boleh yakin bahawa anda berada dalam tangan yang berkebolehan.

Arsyad HamzahArsyad Hamzah
04:42 01 Jun 23
Friendly staff and helpful doctor. Very clean place and tidy. The structure design feels like the hotel vibes when you walk in to meet doctor. Anyway keep it a good job!
Thank you for the great service by the doctor . The front desk also was very helpful.The price is acceptable and service is fast .Clinic is very clean and loved the interior design with English style .Got surau with ablution place which patient can use.
Johan AriffJohan Ariff
02:50 24 Mar 23
The staff and the doctor is so friendly and helpful. The price also affordable and worth it with good health consultation from the doctor. Really recommended
Asfa SyuhadaAsfa Syuhada
11:08 19 Dec 22
Doctor and staff are very friendly. Clinic super duper clean and comfy. Highly recommended.
Schakyla NorSiranSchakyla NorSiran
03:22 13 Dec 22
The staff & doctor were very friendly! Got a nice greeting at first from the staff. Treatment given was very satisfying and the price charged was so reasonable too. The clinic is tidy & love the good vibes there ! Keep it up the good job! ♥️♥️♥️
js_loader
Ulasan Pesakit

Review Kami

Terokai pengalaman autentik pesakit-pesakit kami yang dihargai di Klinik Elysiana. Dari saat mereka melangkah masuk ke dalam pintu kami hingga selesai rawatan mereka, pesakit-pesakit kami berkongsi perjalanan peribadi mereka dalam proses penyembuhan dan transformasi

× WhatsApp